Verkkokaupan toimitus- ja käyttöehdot

Voimassa 18.9.2019 alkaen

Verkkokauppa

Suomen Valoteknillinen Seura ry (y-tunnus: 0970313-2) myy Valoakatemian verkkokaupassa luentovideoiden katseluun oikeuttavia katselukoodeja yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Katselukoodit tilataan verkkokaupan kotisivuilla olevalla lomakkeella. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tilauksesta lähetetään lasku tilauksen yhteydessä antamillasi tiedoilla. Lasku on verkkolasku, mikäli täytit verkkolaskutuksen vaatimat tiedot. Muussa tapauksessa lasku lähetetään sähköpostilla.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Katselukooditilaukset toimitetaan sähköpostilla. Tilauksen toimittaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tilauksiin ei liity toimituskuluja.

Toimitusaika

Katselukoodit toimitetaan, kun lasku on maksettu. Videot ovat katsottavissa heti, kun video aktivoidaan katselukoodilla.

Katselukoodien käyttöehdot

Katselukoodilla aktivoidut luentovideot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa jakaa eteenpäin. Luentovideon katseluoikeus aktivoidaan katselukoodilla annetulle sähköpostiosoitteelle 30 vuorokauden ajaksi.

Yksityishenkilön peruutusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa (esim. videoiden katselukoodit) ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu suostumuksellasi ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen heikki.harkonen@valosto.com tai postitse yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuotteen kanssa on ongelmia tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.