DIALux-kurssit

Ilmoittaudu

Aika: Torstai 9.6.2022 klo 13.00–16.30
Paikka: Oy Hedtec Ab, Lauttasaarentie 50, 00200 Helsinki; Auditorio Stockholm

Kurssille ilmoittautumiset tästä.

Kenelle?

Kaikille, jotka haluavat tutustua DIALux evon käyttöön. Aiempaa kokemusta ohjelman käytöstä ei vaadita. Kurssilla keskitytään DIALux evon käyttöliittymään ja laskennan etenemistapaan riippumatta siitä käyttääkö ohjelmaa sisä- vai ulkovalaistus­laskennassa.

Omat tietokoneet mukaan!

HUOM! Kurssilla on oltava oma tietokone, johon on asennettu uusin versio DIALux evosta. Maksuttoman ohjelman voi ladata osoitteesta http://www.dial.de/DIAL/en/dialux/download.html

Myös rullahiiri tarvitaan.

Kurssin sisältö

 • DIALux evon yleinen esittely
 • Käyttöliittymä ja ulkoasu
 • Laskentaominaisuudet
 • Esimerkkiharjoitustehtävä: Yksinkertaisen omakotitalon mallintaminen piha-alueineen ja valaistuksineen
 • Kahvitauko
 • Tulosteet ja havainnekuvat
 • Vinkkejä DIALux evon käytöstä
 • Vapaa keskustelu

Osallistujat työskentelevät omilla mukanaan tuomillaan tietokoneilla kouluttajien johdolla. Etenemistapa on ripeä. Jos osallistujille tulee eteen ongelmatilanteita tai kysyttävää, he nostavat kätensä pystyyn, jolloin vapaana oleva kouluttaja avustaa henkilökohtaisesti muiden kurssilaisten etenemstä häiritsemättä.

Kouluttajat

Janne Seppälä ja Miikka Nevalainen, A-Insinöörit Civil Oy

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

 • Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet ja jäsenyritysten ja -yhteisöjen palveluksessa olevat henkilöt sekä SVS:n jäsenhakemuksen ennen kurssia tehneet: 250 € (+ alv. 24 %)
 • Muut: 300 € (+ alv. 24 %)
 • Suomen Valoteknillisen Seuran jäseninä olevien oppilaitosten opiskelijat seuran jäsenhinnalla

Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Maksuun sisältyvät koulutustilaisuudessa jaettava aineisto, kahvitarjoilu sekä kurssitodistus. Kurssille mahtuu enintään 20 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumisen peruuttaminen

Mahdolliset osallistumisperuutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää Lyyti-ilmoittautumisjärjestelmään. Tämän jälkeen kaikilta ilmoittautuneilta voidaan laskuttaa osallistumismaksu.

Muuta

Kurssipaikkana on Oy Hedtec Ab, Lauttasaarentie 50, 00200 Helsinki; Auditorio Stockholm

Saapuminen julkisella liikenteellä on suositeltavaa.
https://reittiopas.hsl.fi/

Autoilijoille on kiinteistön omalla parkkipaikalla joitakin parkkipaikkoja, joita pyritään varaamaan tilaisuutta varten. Auton rekisterinumero pitää ilmoittaa Hedtecin vastaanottoon, niin välttyy parkkisakolta. Lähistöllä on myös Lahnalahdentien 0-24 h maksuton pysäköintialue, joka tosin saattaa olla täynnä. Lisäksi lähikatujen varrella on maksuttomia 4 tunnin pysäköintipaikkoja.

Tiivis koulutusrupeama sisältää kahvitauon, jonka yhteydessä tarjoutuu mahdollisuus tutustua opastetulle kierrokselle Hedtec valaistuksen näyttelytilaan. Näyttelytilaan voi tutustua myös virtuaalisesti verkossa.

Lisätietoja

Suomen Valoteknillinen Seura, Heikki Härkönen, puh. 0400 869339; heikki.harkonen(at)valosto.com